Английския елитен отбор Лестър следи ситуацията с халфа на Манчестър Юнайтед Дони

...
Английския елитен отбор Лестър следи ситуацията с халфа на Манчестър Юнайтед Дони
Коментари Харесай

Дони става лисица?

Английския първокласен тим Лестър следи обстановката с халфа на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. 25-годишният нидерландец продължава да не получава шансове за изява и през този сезон. Очакванията бяха да получава повече игрови минути след идването на новия ментор Ерик загар Хаг, само че това не се случва. По тази причина той може да потърси ново провокации, а такова може да му бъде препоръчано точно от Лестър, твърди трансферният специалист Екрем Конур.
 Низвергнатият Дони ван де Беек обмисля да напусне Манчестър Юнайтед
Низвергнатият Дони ван де Беек обмисля да напусне Манчестър Юнайтед

Дори и при Тен Хаг не е титуляр

" Лисиците " имат потребност от възобновяване на състава си след неубедителното начало на сезона. Още повече, че все по-сериозно се приказва, че клубът може да се раздели с Джеймс Мадисън и това значи, че незабавно ще би трябвало да му откри заместител. Именно поради това от " Кинг Пауър Стейдиъм " са насочили взор към Ван де Беек.

Мениджърът Брендън Роджърс харесва качествата на нидерландеца и е подготвен да го вземе в състава си и да му даде късмет да възроди кариерата си. От Лестър са склонни да извадят 15 милиона евро за правата на Ван де Беек през януари, въпреки че " алените дяволи " заплатиха за него близо 40 милиона евро на Аякс през 2020-а година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР